Handling skaber forvandling

Der findes ikke to mennesker eller to organisationer som er ens. Vi benævner udfordringer og mål som det samme, men det kan aldrig være det samme. Ressourcer og potentiale synes med det blotte øje at være ens for alle, men er det ikke.

Udfordringer er aldrig ens – og de løses heller ikke på samme måde.

Jeg tror på, at de bedste resultater ikke kommer tilfældigt. At langt de færreste er født under en ”heldig stjerne” eller med en ”sølvske i munden”. At et givent resultat har forudsat en handling – og det som tænder mig, er at arbejde med mennesker og organisationer om forudsætningerne for handling.

Det er mit ønske kompetent og ærligt, at bidrage med afklaring, enkelthed og energi, så handlingen skaber den ønskede forvandling.

Mission, vision og Værdier, Lars Ewald

Mine værdier er mig
En klog mand har engang sagt, at værdier ikke er noget man taler om, men noget der opleves og mærkes. Det er mit ønske, at du oplever mine når vi mødes.

Respekt
Åbenhed
Ærlighed

Min mission er at inspirere til handling…

Med et stærkt personligt og motiverende engagement, ønsker jeg at motivere og bidrage til, at mennesker og organisationer realiserer deres reelle potentiale.

Min vision er at gøre en forskel…

At være kendt og respekteret for min positive tilgang til mennesker. At mine kompetencer og koncepter skaber resultater, som anerkendes og værdsættes.