Handelsbetingelser

Handels-, abonnements- og leveringsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Ewald A/S, 6000 Kolding, CVR-nr. 35468846. Kontakt os på admin@ewald.dk

Produkter og tjenester tilbydes via hjemmesiderne ewald.dk og brydigennem.nu, samt begge siders tilknyttede landingpages.

Betaling og levering

Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan betales med både VISADankort, Dankort, Mastercard og American Express. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer, medmindre din kortudsteder har indført et kortgebyr. Du modtager efter dit køb automatisk en kvittering på den e-mailadresse, du har indtastet.

Priser og gebyrer

Ydelser og produkter henvender sig primært til erhvervslivet, og alle priser er derfor angivet i danske kroner eksklusiv moms. Der er ingen betalingsgebyrer, medmindre der ved den enkelte kreditkorttype er oplyst herom. Du modtager straks efter købet en faktura kvittering på e-mail til den opgivne e-mail adresse.

Digitale produkter

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum, hvor produkterne forefindes og/eller kan downloades fra. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordrefeltet i forbindelse med bestillingen.

Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit så længe du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin e-mail, så evt. advarselsmails når frem i tide. E-mail adressen kan altid ændres enten ved at maile til admin@ewald.dk eller selv rette den under “din profil”, såfremt du har købt via forum eller abonnement.

Afbestilling – Workshops, kurser & events

Afbestilling skal ske skriftligt via email til admin@ewald.dk. Afbestilling er ikke gældende/ bekræftet, før du har modtaget bekræftelse retur via email. Dette vil typisk ske indenfor 24 timer efter modtagelse. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af prisen.

Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr af prisen. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion af prisen.

Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om hvem der overtager pladsen.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

Abonnementer

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes på or at bekræfte aftalen. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til admin@ewald.dk.

Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

Ændre kort/angive nyt kort

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at bruge det link, du finder i mailen, som du modtager hver gang du trækkes en transaktion/overførsel. Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på  admin@ewald.dk og du vil få pengene retur. Pengene refunderes automatisk til den konto, du har betalt fra. BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret

Copyright og rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events, teleklasse og andre digitale produkter tilhører Lars Ewald – læs mere under Copyright. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Korttyper

Dankort, VisaDankort, VISA, American Express og MasterCard.