Lidt om mig…

I slutningen af 2015 besluttede jeg efter næsten 30 år i erhvervslivet og 5 år i forsvaret, at resten af mit aktive arbejdsliv skulle bestå i at bidrage til, at mennesker og organisationer udfolder deres potentiale.

I årenes løb havde jeg mærket, at det at inspirere og formidle skabte god energi og resultater for både andre og mig selv. Fornemmelsen valgte jeg at holde fast i, og besluttede at bruge min tid på at bringe noget nyt i spil og udfordre gamle vaner, metoder og holdninger.

Jeg valgte helt enkelt at følge hjertet, drømmen og passionen.

Brænder for det jeg gør
Min mission er at inspirere andre til at finde potentialet og nå deres mål. Det handler ikke om niveau eller størrelse af udfordringen, men om det at lykkes, og opleve hvor stor en tilfredshed og glæde, det giver.

I dag arbejder jeg professionelt som coach, sparringspartner og motivator. Mine tanker og ideer er nu blevet omdrejningspunkt for de koncepter og løsninger, jeg udvikler.

Det er en personlig tilfredsstillelse, som jeg er ydmyg overfor og taknemlig for at kunne anvende i praksis.

På et tidspunkt sagde en kunde til mig, at jeg er en venlig ”no bullshit” person, som formår at kombinere det resultatorienterede med empati og positiv energi. Det passer nok helt godt på mig som type, og jeg er da særdeles glad for, at han huskede det venlige.

Til slut mit lille, men vigtige mantra: Lev dit liv 100% og husk, at de bedste resultater ikke kommer tilfældigt!

Vi ses.

Lars
Lars Ewald

Lidt mere fra erfaringsrygsækken:
Selvstændig siden 2001, ledende stillinger indenfor salg og marketing i nationale og internationale koncerner, omfattende antal kurser i både Danmark, England og USA, diplomuddannet i forhandlingsteknik, certificeret i High Performance person- og team analyser, certificeret coach, nomineret til marketingspriser nationalt og internationalt, aktiv i bestyrelser og advisory boards, aktiv i mentornetværk og juryer.