Hvorfor erhvervssparring?

FORDI DET GØR DIG OG VIRKSOMHEDEN BEDRE!

Uanset virksomhedstype, rolle du måtte have eller hvem du er som person, så er behovet for sparring altid tilstede. Der er altid brug for at få planer, projekter og idéer udsat for kommentarer, spørgsmål og gode input. Uden det; så går man i tunnelsyn og kan miste udbytte, kreativitet og muligheder. Det handler ikke om at der skal gives kritik, være bedre vidende eller være smagsdommer – det handler om at gøre opgaven, dig og virksomheden bedre.

Det væsentlige når du henter en sparringspartner ind på din banehalvdel er, at vedkommende har en viden og erfaring med ind, der sikrer dig et højt udbytte og faglig sparring. Det skal være én, der formår at udfordre dig, så du reflekterer og opnår personlig udvikling samtidig.

Den rigtige sparringspartner bliver en del af holdet. Der opbygges relationer, og vedkommende vil komme til at kende og forstå virksomhedens DNA, planer, mål og visioner og vil derfor kunne byde ind på lang sigt.

Min rolle
Det er virksomheder af alle størrelser og fra vidt forskellige brancher, som involverer mig som deres eksterne sparringspartner, når der skal ageres med- eller modspiller til udfordringer og udviklingsforløb.

Med en generel bred viden og erhvervserfaring, som er kombineret med speciel viden indenfor markedsføring, salg og strategi, inviteres jeg typisk ind på emner som:

  • Strategi
  • Forretningskoncept
  • Salg
  • Markedsføring
  • Idé udvikling

Mit bidrag
Det vigtige i et tillidsfuldt samarbejde er, at de personlige kvaliteter, menneskelige som faglige, er afstemt. Med en sådan gensidig forståelse for og dernæst enighed om rollens betydning, omfang og mål, bliver det muligt at navigere, kende sit mandat og skubbe i den rigtige retning.

Mange års erfaring har formet min evne til at være modig, positiv og konstruktiv på de kritiske tidspunkter og svære opgaver.

I selve arbejdet indgår jeg med en veludviklet analytisk og strategisk sans, tydelig problemløsning, og evnen til at omsætte processer til udvikling og konkrete planer.

Du kan være ganske tryg ved, at jeg kun siger ja til et samarbejde, hvis jeg er sikker på at jeg kan gøre en positiv forskel – jeg vil bede dig om at gøre det samme overfor mig!

Går du i overvejelserne om at tilknytte en ekstern sparringspartner, så kontakt mig gerne uforpligtende på tlf. 31 450 850 eller e-mail: lars@ewald.dk