De bedste resultater kommer ikke tilfældigt!

I brydigennem.nu regi er de gennemgående ord ”vilje til handling” og ”mod til forandring”. I Salg & Performance inviterer jeg dig ind i en salgsfilosofi, hvor udgangspunktet er dig som person.

Salg & Performance er ikke et ”quick fix” eller ”3 hemmeligheder som giver dig salgssucces resten af livet” – det er sund fornuft og hårdt arbejde. Mit statement er, at de bedste resultater ikke kommer tilfældigt, men er baseret på en salgsevne plus personlighed, som med hårdt arbejde og klare og motiverende mål giver bonus.

Modellering eller kalibrering
For optimalt at kunne træne salgsfærdigheder, indarbejde værktøjer og lægge salgsstrategier, er det nødvendigt at have det rigtige udgagnspunkt. I Salg & Performance er det díg, og det betyder, at det første fokus handler om at afdække en række karaktertræk hos dig, som tydeliggør din profil og dit potentiale i forhold til salg.

De bedste produkter, ydelser og koncepter kan tabes på gulvet udelukkende på grund af din manglende mentale fokus og viden om dig selv. Derfor er det afgørende, at du får et øjebliksbillede af dig selv i relation til salg, som du forstår, accepter og tager ejerskab for. Fra det tidspunkt begynder vi at modellere og bygge din ”nye” salgsprofil med et stærkt mind-set, teknikker, værktøjer, strategier osv. En spændende rejse begynder…

Salg er en ganske særlig disciplin, som for at kunne beherskes på et godt niveau, kræver at man forstår interne og eksterne sammenhænge i salgsprocessen. I Salg & Performance handler det om at arbejde med processens facetter på en måde, så man selv kan forbedre og optimere sit salg.

I mín verden kalder jeg det salgskalibrering, og det er her, hvor det bliver finmekanik og man justerer og retter detaljer for at optimere sit salg. Det kræver, at man kan evaluere sig selv, og at man forstår sin egen salgsproces fra A til Å. Salgskalibrering bruges af erfarne og rutinerede sælgere, og ofte løftes salget ganske meget.

For hvem?
Konceptet har fokus på alle salgets aspekter. Det vil sige, at du vil få værdifuld viden gennem cases, modeller og konkrete værktøjer, som når helt rundt om salg. Blandt andet vil du få viden om

  • udvikling og fastlæggelse af salgsstrategi
  • salgskultur
  • konceptudvikling
  • salgstræning
  • salgsværktøjer
  • salgscoaching
  • signatur salg

Brydigennem.nu Salg & Performance er naturligvis for alle interesserede, men følgende grupper vil umiddelbart nemmest kunne anvende konceptet:

  • iværksættere eller forholdsvis nystartede virksomheder som føler sig udfordret på salgsdelen
  • etablerede mindre eller mellemstore virksomheder som ønsker at videreudvikle eller forny deres salg
  • personer som arbejder som sælgere eller er salgsansvarlige

Flow og motivation
I salg er der mange forhold, man skal tage højde for. Ikke mindst kan der være forhold, som er udenfor ens egen rækkevidde, men som har stor indflydelse på salgsresultatet. Derfor er det vigtigt med en fast og sikker salgsproces, som skaber flow i arbejdet og medvirker til at fastholde motivationen.

Uanset hvor du er med dit eller dine sælgeres salg, så er Salg & Performance en salgsfilosofi som kan bruges. Metoder og værktøjer er tilpasset og optimeret i forhold til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Salg & Performance; så er du godt i gang med at styrke din egen salgsprofil og dine salgsresultater.

Rigtig godt salg – vi ses!

Få dit salg til at vokse - gratis viden og træning!

Meld dig til mit nyhedsbrev og få inspiration, værktøjer og metoder som forbedrer og styrker dit salg.

Bliv en del af en salgsfilosofi, hvor du og din personlighed er nøglen til salgssucces.