Brydigennem.nu
– metode og holdning der gør en forskel

Igennem årene har jeg mødt mennesker og virksomheder, som af den ene eller anden grund, aldrig er lykkedes med at realisere deres fulde potentiale. Idéer og mål bliver siddende i startskamlen, eller bliver sendt halvforkølede ud i livet. Det er min erfaring og klare vurdering, at meget af det kunne blive rigtig godt, hvis forudsætninger og proces havde været anderledes.

Derfor har jeg udviklet paraplykonceptet brydigennem.nu, hvor jeg arbejder benhårdt og målrettet med emner jeg véd, en del mennesker og virksomheder er udfordret på. Med mantraet ”De bedste resultater kommer ikke tilfældigt” sætter jeg fokus på, at evner, vilje og handling kombineret med rette mål, plan og værktøjer skaber resultater.

Når du ser logoet for brydigennem.nu skal du vide, at du er garanteret en 100% indsats fra min side.
Du skal også vide, at det kræver noget af dig. Skal vi to arbejde sammen om dig eller din virksomhed, så har jeg to 100% krav til dig

  • et ægte engagement
  • en ærlig positivitet

Hvem er det til?
Først og fremmest er det vigtigt, du er tilmeldt nyhedsbrevet. Så er du sikker på løbende at være informeret om, det der foregår indenfor rammerne af Brydigennem.nu. Der vil være fokus på brugbar viden og værktøjer, som kan medvirke til at du eller din virksomhed realiserer potentialet.

Vi er alle forskellige, og det er vores situation og behov også. Derfor vil indholdet over tid bestå af en vifte af forskellige emner.

Overordnet er Brydigennem.nu konceptet for

  • iværksættere eller forholdsvis nystartede virksomheder
  • etablerede mindre og mellemstore virksomheder
  • mennesker som er interesseret i personlig udvikling eller styrkelse af specifikke kompetencer og færdigheder

Handling gør forskellen
I brydigennem.nu fokuserer og koncentrerer jeg mig om emner, hvor min erfaring og kompetencer kan gøre en forskel for dig. Uanset om du har konkrete tanker og planer for dig eller din virksomhed, hænger fast i en udfordring eller ønsker at lade dig inspirere, så vil du i brydigennem.nu kunne finde værdifulde input.

Brydigennem.nu indeholder værktøjer, metoder, viden og motivation som er formidlet enkelt, konkret og brugbart via blandt andet webinarer, workshops og kurser.

Handling gør forskellen – så jeg glæder mig til at møde dig og sammen med dig skabe den rette handling og den positive forskel.

Brydigennem.nu aktiviteter informerer jeg løbende om via nyhedsbrev, Facebook og LinkedIn.