Det handler om DIG…

Vi kender alle til situationer og perioder i vores liv, hvor vi oplever at vores potentiale ikke udfoldes, at vi har mistet fokus, motivation eller har vanskeligt ved at beslutte og prioritere. De fleste mennesker har svært ved selv at ændre disse, situationer til noget mere positivt og permanent.

I de situationer bør du overveje at inddrage en ekstern coach og sparringspartner som professionelt kan bidrage til at nå målene. Uanset om det drejer sig om din egen personlige udvikling eller din virksomhed.

Einstein sagde engang ”Nothing happens until something moves”. For at ændre noget, så skal man træffe en beslutning og sætte i gang – og det hjælper jeg dig med.

Med 1:1 tilbyder jeg dig professionel coaching og sparring.

Mine livs- og erhvervserfaringer samt solide kompetencer er dín garanti for, at jeg forstår opgaven og ikke mindst, at jeg kan hjælpe dig med at løse den. Min fornemmeste opgave i vores samarbejde er at skabe et fortroligt rum, hvor du kan tale og drømme frit. Et rum hvor du kan være dig selv og udtrykke tanker og holdninger, uden at det bedømmes. Dit helt eget personlige udviklingsrum.
Sammenhænge og overblik
Efter mange 1:1 forløb er det min erfaring, at det er afgørende for et godt resultat at egen selvopfattelse og selvindsigt indgår fra start. Hvordan ser du dig selv i forhold til den opgave du stiller?

Undersøgelser viser, at langt de fleste mennesker gerne vil udfordres og modtage en åben og ærlig feedback, som skaber mulighed for selvrefleksion og samtidig inddrager nye perspektiver. Knap så mange mennesker ved, at det at analysere, prioritere og eksekvere en forandring for sig selv vil være baseret på krævende spørgsmål og modige svar.

For at finde sammenhænge og skabe et overblik afdækker jeg typisk nogle specifikke områder i 1:1.

Det handler om dig, din personlighed, din adfærd, din kommunikation og din evne til at bruge dig selv og dit potentiale. Opdelingen medvirker til en sammenhængende forståelse af dig selv og gør fremadrettet, at eksekvering og fokus bliver enklere og nemmere at håndtere.
Dig 2.0.
Når vi arbejder 1:1 så handler det ikke om, at du skal blive en anden person, men om at du skal blive en endnu bedre version af dig. Vi bruger din udfordring til at optimere dig med dit oplagte potentiale.

Oplevelsen af at man udvikler og flytter sig kan af mange opleves som om, man bliver en opdateret version 2.0 af én selv. Beslutnings- og handlekraft styrkes og der skabes nye muligheder og bedre resultater.

Et rigtig godt 1:1 samarbejde forudsætter, at du

  • har mod til at lade dig udfordre
  • anerkender, at feedback skaber læring og selvindsigt
  • er enig i, at refleksioner og øget forståelse gør en forskel

… og at jeg

  • forstår og respekter dig og opgaven
  • skaber klarhed over, det du ønsker og det du gør
  • synliggør udbytte, fremdrift og justeringer konkret

Tænker du at 1:1 er noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, så kan vi sammen afklare, om jeg er den rette sparringspartner og coach for dig.

Min garanti til dig er, at hvis jeg kan mærke at du vil det, så kan jeg hjælpe dig.

Glæder mig til at høre fra dig.